Beef Protein Kebab "OstroVit", 360 g
OstroVit Beef Protein 360 g Kebab
OstroVit Beef Protein on kvaliteetne toidulisand, mis on veiseliha proteiini hüdrolüsaadi kujul valguallikaks, aga ka väärtuslikeks aminohapeteks, sh L-glutamiin ja L-arginiin. Toode on loodud sportlastele ja füüsiliselt aktiivsetele inimestele, kes soovivad täiendada oma toitumist väärtuslike komponentidega.
OstroVit Beef Protein 360 g Kebab
OstroVit Beef Protein on kvaliteetne toidulisand, mis on veiseliha proteiini hüdrolüsaadi kujul valguallikaks, aga ka väärtuslikeks aminohapeteks, sh L-glutamiin ja L-arginiin. Toode on loodud sportlastele ja füüsiliselt aktiivsetele inimestele, kes soovivad täiendada oma toitumist väärtuslike komponentidega.
1 portsjon = 2 lusikatäit
Valguallikas – üks toidulisandi portsjon annab 24 g valku, sealhulgas 19 650 mg hüdrolüüsitud veiselihavalku.
Väärtuslike aminohapete allikas – üks portsjon sisaldab 5,4 g asendamatuid aminohappeid (EAA), 1,3 g BCAA-d, samuti 1200 mg L-glutamiini ja 900 mg L-arginiini.
Ainulaadne maitsekoostis - güroe maitsega preparaat rõõmustab maitsemeeli.
Tõhusus – tootepakendis on 12 portsjonit.
Mugav vorm – ravim on pulbri kujul, et seda oleks lihtne täiendada ja see sobib ideaalselt inimestele, kellel on raskusi tablettide neelamisega.
OstroVit Beef Protein – väärtuslik valguallikas
Valk on makrotoitaine, mis moodustab elusorganismide põhistruktuuri. See on makromolekulaarne keemiline ühend, mis koosneb peptiidsidemetega ühendatud aminohappejääkidest.
OstroVit kasutab veiseliha valgu hüdrolüsaati, mis on kergesti seeditava valgu allikas, ei sisalda laktoosi ja varustab keha vaid vähesel määral rasvaga. Samas on veiselihavalgu hüdrolüsaat hästi seeditav, mis mõjutab positiivselt toidulisandi kvaliteeti.
L-glutamiin on endogeenne aminohape, mida inimkeha saab looduslikult toota. See ühend võib aga organismi sattuda ka toiduga – L-glutamiini leidub eelkõige munades, maisis, tofus ja valges riisis.
L-arginiin on aminohape, mida inimkehas saab teatud määral toota, kuid ebapiisavates kogustes ning seetõttu on soovitav selle ainega organismi varustada väljastpoolt. L-arginiini leidub eelkõige pähklites ja seemnetes, lihas, mereandides ja täistera teraviljatoodetes.
OstroVit Beef Proteinis sisalduvate koostisosade omadused:
Ravimis sisalduv valk soodustab lihaste kasvu ja aitab ka seda säilitada. Lisaks toetab see makrotoit terveid luid.
Koostis: Hüdrolüüsitud veiselihavalk, sool, lõhna- ja maitseained, maltodekstriin, kartulitärklis, taimerasv: shea, kookospähkel; kuivatatud köögiviljad, looduslikud vürtsid: küüslauk, sinep, basiilik, köömned, tšilli, magus paprika, koriander, must pipar, majoraan, salvei, sibul, köömned, kurkum, lambaläätse, valge pipar, kaneel, muskaatpähkel, nelk, ingver, porgand; L-glutamiin, L-arginiin, paksendaja: ksantaankummi; emulgaator: letsitiinid.
Toitumisalane teave portsjoni kohta
Energeetiline väärtus 432 kJ / 103 kcal
Rasv 0 g
- millest küllastunud rasvhapped 0 g
Süsivesikud 0 g
- millest suhkrud 0 g
Valk 24 g
Sool 2,90 g